Поліція уточнила кількість загиблих у ДТП на Запоріжжі

Поліція уточнила кількість загиблих у ДТП на Запоріжжі

Фото
Укрінформ
В аварії, яка сталася на трасі М-18 "Харків–Сімферополь" між селами Високе та Радісне, загинули п'ятеро людей, серед яких – троє дітей.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

"На автодорозі Харків–Сімферополь водій автомобіля Opel Astra 1990 року народження, з пасажиркою 1989 року народження, здійснюючи рух зі сторони міста Мелітополь в бік міста Василівка, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes-190. Унаслідок цього відбулося перекидання другої іномарки до кювету, де транспортний засіб загорівся. В результаті ДТП водій та чотири пасажири автомобіля Mercedes-190 загинули на місці. Серед них троє малолітніх дітей", – йдеться у повідомленні. Вік загиблих невідомий.

Водій першої іномарки та його пасажирка з тілесними ушкодженнями доставлені до районної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Раніше 20 серпня в ДСНС повідомили, що в Запорізькій області на трасі Харків–Сімферополь внаслідок зіткнення двох автомобілів загинули чотири людини, з них двоє дітей до 8 років, ще дві людини травмовані.

Фото: ГУ Нацполіції у Запорізькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-