На Кіровоградщині знайшли мертвою 16-річну дівчину, яку шукали кілька днів

На Кіровоградщині знайшли мертвою 16-річну дівчину, яку шукали кілька днів

Відео
Укрінформ
У Бобринці на Кіровоградщині 16-річну дівчину, яка в ніч на 15 серпня пішла з дому, знайшли мертвою у закинутому колодязі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Кіровоградської області, передає Укрінформ.

"18 серпня в результаті пошукових заходів тіло розшукуваної неповнолітньої особи з тілесними ушкодженнями було виявлено у закинутому колодязі на території населеного пункту, де вона проживала. Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці пригоди працюють слідчо-оперативна група, керівництво Головного управління поліції області, слідства і оперативних служб апарату управління, кінологи та експерти.

Читайте також: Екскомандира харківського «Беркуту» Шаповалова оголосили в розшук

Як поінформували в поліції, повідомлення про зникнення 16-річної дівчини, яка в ніч на 15 серпня пішла із дому та не повернулася, надійшло до правоохоронців 16 серпня. У пошуках щоденно було задіяно більше 60 осіб із числа особового складу територіального підрозділу поліції, співробітників роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав», кінологів та представників громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-