На Дніпропетровщині оздоблюють басейн

На Дніпропетровщині оздоблюють басейн

Велике будівництво
Укрінформ
У новому басейні, який зводять у Слобожанському Дніпропетровської за програмою Президента «Велике будівництво», розпочалися внутрішні оздоблювальні роботи. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

«Інфраструктура області наповнюється новими спортивними локаціями. Реконструйовані й нові стадіони – для занять футболом та легкою атлетикою. Плавцям – басейни. Їх в області зводимо два – у Нікополі та Слобожанському», – заявив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Басейн прибудовують до існуючого спорткомплексу. Штукатурні роботи вже виконано. На першому поверсі триває облицювання підлоги і стін плиткою. Встановлюють сантехніку, монтують підвісну стелю. На даху вже стоїть вентиляційне обладнання та система кондиціонування. Поставлені майже всі вікна, крім найбільших – вітражів.

Дорослий 25-метровий та дитячий 10-метровий басейни матимуть новітню систему очистки. На малому басейні обладнання з дезінфекції води вже встановлено. Нанесена гідроізоляція.

Другий поверх буде обладнаний теплою підлогою. Зверху на третьому поверсі розташують глядацькі трибуни на 100 місць.

У будівлі також передбачені роздягальні, душові, тренажерна зала. Буде обладнана унікальна зала сухого плавання для відпрацювання елементів плавання. Там займатимуться професійні спортсмени.

Будівельники вже працюють над фасадом. Незабаром розпочнеться благоустрій оточуючої території: частину зони навколо будівлі заасфальтують, іншу частину – озеленять. Буде також облаштовано парковку.

Читайте також: У Нікополі будують сучасний басейн

Як повідомляв Укрінформ, триповерховий басейн у Слобожанському почали будувати у 2021 році поруч із спорткомплексом, який був збудований у 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-