У Черкасах оновлять центральний басейн, який не ремонтували 60 років

У Черкасах оновлять центральний басейн, який не ремонтували 60 років

Велике будівництво
Укрінформ
У межах програми Президента України "Велике будівництво" в Черкасах розпочнуть капітальний ремонт центрального басейну. Його не ремонтували з 1961 року.

Про це повідомляє Черкаська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

Перед стартом робіт об’єкт оглянув очільник області Олександр Скічко.

Читайте також: У Маріуполі реконструюють басейн з «олімпійськими» доріжками

"Відчуття, ніби потрапляєш у машину часу, – відзначив він після відвідин. – У шкільні роки я тут займався плаванням. І відтоді практично нічого не змінилося. Хіба ще дужче зістарилось. Уявіть: за 60 років функціонування басейну капітальний ремонт тут ніколи не проводили. І в таких умовах інтенсивно займаються учні спортивних шкіл і клубів, а також пересічні містяни за абонементами".

Велике будівництво очікує на Центральний басейн Черкас / Фото: Черкаська ОДА

Завершити оновлення басейну планують вже до кінця року. Плавальний 25-ти метровий басейн має 6 доріжок. Збудований у 1961 році, жодного разу капітально не ремонтувався. Лише у 2019 році у приміщенні басейну встановили сучасну систему вентиляції, рекуперації та кондиціювання повітря.

Читайте також: У Полтаві до кінця року зведуть спорткомплекс

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Фото: Черкаська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-