На Буковині митник влаштував смертельну ДТП і втік – його відсторонили

На Буковині митник влаштував смертельну ДТП і втік – його відсторонили

Фото
Укрінформ
Митника, що спричинив смертельну ДТП у Чернівецькій області, відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна митна служба України у Телеграмі.

16 серпня близько 5:40 на трасі Житомир-Чернівці, у селі Припруття Чернівецької області, сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками.

"Винуватець ДТП – працівник Буковинської митниці Держмитслужби, яка перебуває у стані реорганізації. Зазначений працівник до новоствореної Чернівецької митниці як відокремленого підрозділу Держмитслужби переведений не був, зважаючи на негативний результат проходження тестування з питань кваліфікації та благонадійності", - ідеться в заяві Держмитслужби.

З метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку стосовно зазначеної особи порушили дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов’язків.

У Держмитслужбі запевнили, що нададуть правоохоронним органам необхідну інформацію у порядку, встановленому чинним законодавством.

Як повідомляє поліція Чернівецької області, попередньо поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Opel Insignia допустив зіткнення з Audi. Залишивши транспортний засіб на місці аварії, кермувальник утік.

У водія Audi медики діагностували струс головного мозку та забої і доставили потерпілого до лікарні для надання допомоги. Його 21-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям.

Поліцейські здійснили низку розшуково-слідчих заходів і встановили особу водія-втікача. "За попередньою інформацією, за кермом автомобіля Opel Insignia перебував 28-річний житель міста Новоселиця – Вадим Валерійович Недуга", - ідеться в повідомленні.

Співробітники поліції Чернівецької області встановлюють місцезнаходження вказаного чоловіка.

Як повідомляв Укрінформ, 17 серпня у Черкасах п’яний водій мікроавтобуса в'їхав у дерево, внаслідок чого загинула молода дівчина, а шестеро осіб травмувалися. Водія затримали.

Фото: ГУ Нацполіції у Чернівецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-