У Дніпрі зіткнулися чотири вантажівки, є загиблий

У Дніпрі зіткнулися чотири вантажівки, є загиблий

Фото, відео
Укрінформ
На Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпро вночі сталася масштабна аварія за участю чотирьох вантажних автомобілів. Один із водіїв загинув, ще четверо людей постраждали.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

«17 серпня о 20:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полтавське шосе Амур-Нижньодніпровського району сталось дорожньо-транспортна пригода за участі вантажних автомобілів, один з яких горить», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники ліквідували наслідки масштабної ДТП / Фото: ДСНС

По прибуттю до місця події було встановлено, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох вантажних автомобілів. А саме: вантажівки «Scania», яка перевозила нафтопродукти, вантажного автомобіля «DAF», призначеного для перевезення сипучих зернових культур, малотонажного вантажного автомобіля «Mercedes» та вантажного автомобіля «DAF». Кабіна останнього була охоплена вогнем, але водій встиг з неї вибратися.

Як поінформували в ДСНС, із понівеченої вантажівки «Mercedes» рятувальники деблокували тіло загиблого водія - чоловіка 1992 р.н. Працівниками екстреної медичної допомоги було госпіталізовано до медичних закладів міста Дніпро чотирьох постраждалих людей з травмами різного ступеню важкості.

Читайте також: На Прикарпатті у ДТП потрапила пожежна машина, є постраждалі

Вогнеборці здійснили відключення елементів живлення транспортних засобів для запобігання виникнення пожежі та здійснили змив з проїжджої частини розлитих паливно-мастильних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-