На Харківщині вакцинували понад 90% медичних працівників

На Харківщині вакцинували понад 90% медичних працівників

Укрінформ
У Харківській області вакцинували проти COVID-19 понад 92% медичних працівників.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОДА, передає Укрінформ.

«На сьогодні на території області щеплено понад 92% медичних працівників. Це дуже важливо для нас. Також продовжуємо вакцинацію освітян, наразі фактично 60% освітян уже щепилися», - зазначив заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк.

За його словами, загалом за час вакцинальної кампанії в області зроблено 458 648 щеплень. Понад 157 тис. осіб завершили вакцинацію, отримавши другу дозу.

Читайте також: У планах МОЗ - вакцинувати від коронавірусу 50% українців до кінця року

«Вакцинальна кампанія в області продовжує набирати обертів, зокрема, триває організована вакцинація трудових колективів», - додав Черняк.

В ОДА зазначили, що вакцинація колективів за заявками підприємств проводиться безпосередньо на підприємствах, де працює не менш ніж 50 осіб. Виїжджати на невеликі приватні підприємства, де потрібно вакцинувати 10-20 осіб, мобільні бригади не можуть. Але обласна державна адміністрація спільно з регіональною бізнес-асоціацією знайшла спосіб вирішити це питання. Невеликі колективи об'єднують у групи - і проводять вакцинацію на базі ресторану в центрі Харкова, наданого представниками бізнесу.

Читайте також: Ляшко розповів, як мають працювати на свята центри масової COVID-вакцинації

Як повідомляв Укрінформ, станом на 13 серпня у Харківській області працювало 24 центри масової вакцинації та 204 пункти щеплення. Також на Харківщині працюють мобільні бригади, які виїжджають вакцинувати колективи за місцем роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-