На Говерлі продовжують шукати шестирічного хлопчика з Коломиї

На Говерлі продовжують шукати шестирічного хлопчика з Коломиї

Фото, відео
Укрінформ
В Івано-Франківській області на горі Говерла відучора тривають пошуки шестирічного хлопчика, який відстав від туристичної групи та заблукав.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, передає Укрінформ.

Як розповіли у рятувальній службі, 14 серпня близько 19:05 під час підйому зеленим маршрутом на г. Говерла поблизу смт Ворохта групи туристів у складі 6 осіб з Коломиї відстав від групи та заблукав хлопчик 2015 р.н. Негайно було організовано пошукові роботи.

Станом на ранок 15 серпня пошуки дитини тривають. Створено 7 пошукових груп, які обстежують місцевість у визначених зонах та секторах. Опадів у цій місцевості немає, температура повітря близько 12 градусів тепла, зазначили в ДСНС.

До пошукових робіт залучено загалом 156 осіб та 19 од. техніки, 3 собаки, зокрема від ДСНС у 57 осіб, 2 собаки, 10 од. техніки (включаючи квадрокоптер), від - Нацполіції 37 осіб, 4 од. техніки та собаку; від Нацгвардії 30 осіб та 2 од. техніки; від ЗСУ 11 осіб; 13 волонтерів з 2 одиницями техніки; 8 осіб та 1 од. техніки від Карпатського національного природного парку.

Читайте також: У Кременчуці шукають зниклого 8-річного хлопчика

На місці події працює оперативна група ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

На сторінці відомства у Фейсбуці повідомляється, що хлопчика звати Олексій Стефанців. Його прикмети: зріст 110 см, середньої статури, волосся коротке каштанове, очі карі. Він був одягнений у зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубу кепку з червоним козирком.

Поліція просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження хлопчика, телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області.

“Станом на 11:40 пошукові роботи заблукалого хлопчика на г. Говерла продовжуються на 9 маршрутах. Додатково залучено 40 осіб, 1 од. техніки та 4 собаки”, - йдеться у повідомленні ДСНС в Телеграмі.

За інформацією ДСНС, загалом до пошукових робіт залучено 196 осіб, 20 одиниць техніки, 7 собак та квадрокоптер.

Координацію пошукових робіт здійснює начальник управління реагування на НС ГУ ДСНС у Івано-Франківській області полковник Тарас Кочкодан.

Як повідомлялося, 14 серпня близько 19:05 під час підняття зеленим маршрутом на г. Говерла поблизу смт Ворохта 6 туристів з Коломиї відстав від групи та заблукав хлопчик 2015 р.н.

Фото: www.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-