У Добропіллі на Донеччині реконструюють дитсадок

У Добропіллі на Донеччині реконструюють дитсадок

Укрінформ
У Добропіллі на Донеччині в меж ах програми Президента «Велике будівництво» завершують реконструкцію дитсадка «Вуглик», на сьогодні будівельна готовність становить 87%.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій ОДА.

"Будівля закладу двоповерхова 1978 року забудови. Проєктна потужність закладу – 224 місць. До реконструкції відвідувало заклад 232 вихованці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже завершені роботи з заміни вікон та дверей, відремонтовано дах, завершено утеплення та оздоблення фасаду. Відремонтовано та оснащено 6 групових кімнат, музичну залу, адміністративні кабінети, харчоблок, пральню. На завершальному етапі - оздоблення 8 групових кімнат, коридорів та сходових маршів, медичного кабінету та спортивної зали.

Читайте також: До Дня Незалежності відкриють відновлену трасу Немирів-Ямпіль

Триває благоустрій прилеглої території.

Фінансування реконструкції садочку «Вуглик» відбувається за рахунок державного фонду регіонального розвитку із залученням коштів обласного та міського бюджету.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявляв, що у 2021 році в Україні буде побудовано і реконструйовано 95 шкіл і 75 дитячих садків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-