Депутати-прогульники у восьмий раз зірвали сесію міськради Запоріжжя

Депутати-прогульники у восьмий раз зірвали сесію міськради Запоріжжя

Укрінформ
Депутати Запорізької міської ради в черговий раз не змогли зібратись на сесію. Це вже восьма спроба провести сьому сесію.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У сесійній залі зареєструвалися 16 депутатів із 64.

“Сесія міської ради не відкрилась, сесія не повноважна. Думав, що після позачергової сесії депутати все-таки прийдуть та проголосують за ті питання, які не розглядаються з 30 червня”, - сказав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Читайте також: Запорізькі депутати зібралися на позачергову сесію, “прогулявши” сім засідань

Про дату проведення чергового засідання мер обіцяв повідомити пізніше.

Як повідомлялось, депутати із п’яти фракцій - "Слуга народу", "Євросолідарність", "Нова політика", "Партія Шарія" та "ОПЗЖ" - зривають проведення сесії, пояснюючи це тим, що вони проти звільнення секретаря міськради Анатолія Куртєва. Буряк звільнив секретаря міськради через те, що він не пройшов антикорупційну спецперевірку НАЗК. Нині звільнений секретар заявляє, що всі неточності в декларації виправив та намагається оскаржити рішення в судовому порядку.

10 серпня депутати Запорізької міської ради провели позачергову сесію. Головним питанням порядку денного було виділення додаткових грошей на капітальний ремонт будинку по вулиці Сержанта Медведєва №7, який постраждав під час пожежі 2 серпня. Тоді депутати підтримали рішення про виділення 5 млн грн.

Фото: https://zp.gov.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-