Сумський завод обшукує поліція з Маріуполя - депутат

Сумський завод обшукує поліція з Маріуполя - депутат

Укрінформ
На Сумський завод гумотехнічних виробів (СЗГВ) із обшуком приїхала поліція з Маріуполя Донецької області.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Сумської обласної ради Олег Медуниця, передає Укрінформ.  

"На Сумському заводі РТІ (зараз ТОВ "НВО СЗГВ") маски-шоу. Приїхала слідчо-оперативна група поліції з Маріуполя. З ухвалою слідчого судді Жовтневого райсуду міста. З собою правоохоронці хочуть вивезти оригінали ледь не всієї технічної документації підприємства, комп’ютерну техніку. Йдеться про зупинку підприємства, де працює 200 осіб, які справно наповнюють бюджет міста і області", - написав депутат, доповнивши пост ухвалою суду.

В іншому пості Медуниця виклав заяву посадовців заводу, які пов’язують дії поліції з участю підприємства у тендерах Укрзалізниці. 

У документі заводчани повідомляють, що в системі закупівель Prozorro пропонували ціни на 20-30% нижчі, ніж у конкурентів. Це останнім не подобалось і вони застерігали, що "в разі подальшого зниження цін нас чекають неприємності", стверджують автори заяви.

Читайте також: Тендерні «відкати» на запчастинах: СБУ викрила ще одну корупційну схему в Укрзалізниці

Посадовці підприємства звернулися до начальника ГУ НП в Сумській області з проханням втрутитися і захистити завод "від поліцейського свавілля з чужих областей".

За інформацією Суспільного, Донецька залізниця є одним з найбільших замовників Сумського заводу гумотехнічних виробів. З нею у підприємства укладено 12 угод на понад 14,5 млн грн. 

Укрінформ звернувся за коментарем до поліції про причини обшуку на сумському заводі.

Фото з сайту suspilne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-