У Житомирі реконструювали відділення екстреної меддопомоги

У Житомирі реконструювали відділення екстреної меддопомоги

Велике будівництво
Укрінформ
У Житомирській міській лікарні №1 за програмою Президента «Велике будівництво» реконструювали відділення екстреної медичної допомоги.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Житомирську ОДА.

«У рамках програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирській області реконструйовано ще один об’єкт медичної інфраструктури – приміщення для розміщення відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги комунального підприємства «Лікарня №1» у Житомирі», - інформує ОДА.

Зазначається, що під час реконструкції у лікарні перепланували частину приміщень, облаштували нові санвузли, прибудували бокс для автомобілів швидкої допомоги, провели благоустрій території.

Окрім того, провели підсилення несучої здатності колон та замінили аварійну теплотрасу, що не було передбачено проєктом реконструкції.

Загальна вартість робіт становить 10,3 млн грн, з яких 7,9 млн грн – субвенція та 1,9 млн грн – співфінансування з місцевого бюджету.

Читайте також: На Волині оновили приймальне відділення Ратнівської райлікарні

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-