На Сумщині попрощалися з бійцем, який 7 серпня загинув у зоні ООС

На Сумщині попрощалися з бійцем, який 7 серпня загинув у зоні ООС

Фото
Укрінформ
У Сумській області попрощалися з військовослужбовцем 58-ї окремої мотопіхотної бригади Ярославом Семенякою, який загинув унаслідок ворожого обстрілу 7 серпня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Північ" Сухопутних військ ЗСУ.

“10 серпня на Сумщині попрощалися з молодшим сержантом Ярославом Семенякою – захисником України, який вірно ніс службу у 58-й окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Івана Виговського. Він загинув 7 серпня під час проведення відновлювальних робіт цивільної інфраструктури, коли ворог застосував протитанкову керовану ракету. Унаслідок отриманого осколкового поранення Ярослав пішов на небо”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що військовий був родом із с. Калинівка Конотопського району Сумської області. Служив у 58-й бригаді з червня 2020 року. Прощалися з армійцем у селі Підлипне за військовими традиціями.

Командування та особовий склад оперативного командування "Північ" висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України.

Читайте також: Стало відоме ім’я українського воїна, який сьогодні загинув в районі ООС

Як повідомляв Укрінформ, 7 серпня російські найманці випустили протитанкову керовану ракету по автокрану в Пісках Донецької області, який допомагав відновити пошкоджену інфраструктуру. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець загинув і ще один був поранений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-