На Донеччині завершили капремонт 3,3 кілометра дороги на Українськ

На Донеччині завершили капремонт 3,3 кілометра дороги на Українськ

Велике будівництво
Укрінформ
У Донецькій області за програмою Президента «Велике будівництво» завершили капітальний ремонт 3,3 км автомобільної дороги загального користування місцевого значення від/Селидове-Максимільянівка/ - Українськ.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Селидівській міській раді.

«Капітальний ремонт дороги на Українськ завершено. В рамках реалізації проєкту Президента України «Велике будівництво» було відремонтовано 3,3 км дорожнього полотна», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що загальна вартість робіт становить понад 65 млн.грн.

Дозвіл на виконання будівельних робіт на об’єкт «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення «СО50961 Від /Селидове-Максимільянівка/-Українськ на ділянці км 0+000-км 3+300» було видано наприкінці листопада 2020 року і вже сьогодні автомобілісти мають змогу пересуватися без остраху за своє життя та здоров’я.

У міськраді підкреслили, що дана ділянка дороги вже давно потребувала капітального ремонту і була аварійною, а тепер це дорога європейського рівня.

Читайте також: «Велике будівництво»: на Донеччині тривають роботи на 34 об’єктах

Як повідомляв Укрінформ, за програмою Президента «Велике будівництво» заплановано ремонт 6,5 тис. км доріг до кінця 2021 року. Крім того, цьогоріч у межах програми буде завершено будівництво, ремонт і реконструкцію близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-