Пожежа у багатоповерхівці Запоріжжя: мер скликає позачергову сесію міськради

Пожежа у багатоповерхівці Запоріжжя: мер скликає позачергову сесію міськради

Укрінформ
Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк ініціює проведення позачергової сесії міської ради задля розгляду питання про виділення коштів на ремонт будинку, що постраждав від пожежі.

Про це посадовець повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Дав доручення підготувати розпорядження про скликання позачергової сесії Запорізької міської ради на вівторок, 10 серпня, для вирішення лише одного питання – виділення коштів на ремонт постраждалого від пожежі будинку на вул. Сержанта Медведєва,7. Закликаю депутатів прийти та не словом, а ділом підтримати людей, які залишилися без даху над головою", - зазначив Буряк.

Читайте також: У Запоріжжі сесія міськради не відбулася вже всьоме

За його словами, решту питань порядку денного розглядатимуть у п’ятницю, 13 серпня.

Як повідомлялося, сесія Запорізької міської ради, призначена на 6 серпня, не відбулася – вже всьоме. Депутати із п’яти фракцій - "Слуга народу", "Євросолідарність", "Нова політика", "Партія Шарія" та "ОПЗЖ" - зривають проведення сесії, пояснюючи це тим, що вони проти звільнення секретаря міськради Анатолія Куртєва, який не пройшов антикорупційну спецперевірку НАЗК. Куртєв намагається оскаржити рішення в судовому порядку.

Читайте також: У центрі Запоріжжя кілька тисяч людей вимагають від депутатів зібратися на сесію

Пізно ввечері 2 серпня у Запоріжжі сталася пожежа: в будинку, де розташовано 34 квартири, згорів дах. Мешканців тимчасово переселили до гуртожитку.

За даними міського голови, для аварійно-відновлювальних робіт необхідно не менше ніж 20 млн грн.

Фото: zp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-