Шмигаль підкреслив масштабність відновлення доріг на Черкащині

Шмигаль підкреслив масштабність відновлення доріг на Черкащині

Велике будівництво
Укрінформ
За два роки в рамках Програми Президента «Велике будівництво» на Черкащині відновили більше автошляхів, ніж за попереднє десятиліття.

Як передає Укрінформ із посиланням на Урядовий портал, про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив під час робочої поїздки до Черкаської області.

«За два роки «Велике будівництво» на Черкащині охопило більше автошляхів, аніж за попереднє десятиліття. У 2020 році було відремонтовано та збудовано 254 км автомобільних доріг. У 2021 році на Черкащині відремонтують рекордну протяжність доріг державного значення — 259 км. Плюс ще понад 50 км автодоріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності. У регіоні по суті з’являються нові транспортні артерії, якісне сполучення між сусідніми областями», — зазначив очільник уряду.

Шмигаль ознайомився з ходом ремонту перехрестя автомобільних доріг загального користування державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань км 39+781 та Р-10 /Р-09/ — Черкаси — Чигирин — Кременчук км 78+144 і автомобільної дороги місцевого значення О 241719 /Н16/ – Черкаси.

Читайте також: Велике будівництво: Під Харковом завершують ремонт під’їзду до аеропорту

Як повідомили Прем’єр-міністру, роботи на об’єкті будуть завершені повністю до 23 серпня 2021 року. Загальна протяжність складе 10,06 км.

Главу уряду супроводжували заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, міністр інфраструктури Олександр Кубраков і голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-