На Харківщині СБУ вночі заблокувала автобуси «Нацкорпусу», які прямували до Києва

На Харківщині СБУ вночі заблокувала автобуси «Нацкорпусу», які прямували до Києва

Укрінформ
Минулої ночі автобуси "Нацкорпусу", які їхали з Харкова до Києва на суд над затриманими активістами, протягом чотирьох годин були заблоковані бійцями СБУ.

Про це Укрінформу повідомили у штабі обласної організації "Національного корпусу".

"О 1:30 у Валках два автобуси з активістами, які їхали до Києва на суд над затриманими учора в Харкові членами організації, було заблоковано озброєними бійцями СБУ. Перевірка документів тривала протягом чотирьох годин, потім автобуси поїхали далі", - зазначили у штабі.

Читайте також: Знайшли зброю і наркотики: СБУ викрила осередок проросійського об’єднання, яке контролював депутат

Як повідомили агентству у пресслужбі УСБУ в Харківській області, ситуацію, що склалася, зможуть покоментувати о 14:00 після вивчення всіх обставин. У відомстві зазначили, що "є офіційна інформація, що 5-6 серпня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Харківській області проводить планові антитерористичні навчання на території Харківської області".

Як повідомляв Укрінформ, 5 серпня в Харківській області розпочалися оперативно-слідчі дії в межах кримінального провадження щодо організованого злочинного угруповання, яке спеціалізувалося на рекеті, і фігурантами якого були члени обласного осередку партії "Національний корпус". Проведено 50 обшуків, виявлено зброю. Сімох членів "азовського руху" затримано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-