У Покрові запустили новозбудований дитячий садок

У Покрові запустили новозбудований дитячий садок

Велике будівництво
Укрінформ
У місті Покров Дніпропетровської області почав працювати новозбудований дитячий садочок, який звели за програмою Президента «Велике будівництво». 

Як передає Укрінформ, про це розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, повідомляє пресслужба ОДА.

«Такі об’єкти запускати в роботу надзвичайно приємно. Малеча повинна зростати в комфортному сучасному середовищі», – зазначив Резніченко.

Садок побудували у мікрорайоні Гірник. Корпус має великі вікна з краєвидом на мальовниче подвір’я. Харчоблок обладнаний підйомником-офіціантом. Інтер’єр – стильний та сучасний.

«Садочок дуже світлий, яскравий. Він вирішить проблему з чергою з дітей. Адже потужностей старого не вистачає. Дітям створили такі казкові умови, що вони з радістю відвідуватимуть заклад», – розповіла директорка дитсадка Лілія Демченко.

Першими новозбудований дошкільний заклад відвідують 23 малюки у зв'язку з тим, що найменші діти повинні звикнути та пройти адаптацію. Водночас до закладу продовжують приймати документи від батьків. На повну потужність він запрацює з вересня. Загалом зможе прийняти 115 малюків.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Валентин Резніченко розповів, що у Дніпрі завершилась реконструкція найстарішої гімназії міста. Роботи там також провели у рамках програми Президента «Велике будівництво».

Фото: Дніпропетровська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-