У Чернівцях після вчорашньої зливи утворилися провалля на дорогах

У Чернівцях після вчорашньої зливи утворилися провалля на дорогах

Фото
Укрінформ
У Чернівцях унаслідок потужної зливи, яка пройшла 29 липня, утворилося 4 провалля на дорогах, 14 доріг потребують термінового грейдерування та очищення, на трьох вулицях підтоплено будинки, а найбільше містяни скаржилися на відсутність електропостачання.

Про це повідомляє у Фейсбуці департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради, передає Укрінформ.  

«Після вчорашнього стихійного явища надійшло 183 звернення на гарячу лінію. Звернення продовжують надходити і передаватися на відповідні комунальні служби для ліквідації наслідків. Найбільше вони стосувалися відсутності електропостачання. Всього таких випадків зафіксовано на 65 вулицях міста. Повідомлено про 54 повалених дерева внаслідок буревію», - йдеться у повідомленні.

За даними міськради, 14 міських доріг потребують термінового грейдерування та очищення, оскільки злива розмила проїжджу частину, нанесла на неї гравій, намул та землю.

Окрім цього, на дорожньому покритті деяких вулиць утворилося 4 провалля, надходили звернення про відсутність газопостачання, на двох будинках вітром пошкоджено покрівлю.

На трьох вулицях міста підтопило підвали та приміщення будинків. Зараз комунальники обласного центру прибирають територію від намулу та сміття на вулицях.

Як повідомляло агентство, удень 29 липня потужна злива, яка раптово пройшлася Чернівцями, повалила дерева, затопила вулиці і зупинила громадський транспорт. Потоки води затопили колії центрального залізничного вокзалу.

Читайте також: Зливи пошкодили одну з веж Аккерманської фортеці, вона може обвалитися

Всередину приміщення також потрапила вода. У зв’язку з сильними опадами було зупинено рух тролейбусів у всьому місті.

Фото: Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-