На Дніпропетровщині зіткнулись легковики, мікроавтобус та вантажівка – є загиблий

На Дніпропетровщині зіткнулись легковики, мікроавтобус та вантажівка – є загиблий

Фото, відео
Укрінформ
У Дніпропетровській області на трасі Бориспіль–Дніпро–Запоріжжя внаслідок ДТП одна людина загинула, четверо - постраждали, серед яких двоє дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС.

“29 липня о 19:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у Дніпровському районі на 451 км автошляху Н08 Бориспіль – Дніпро –Запоріжжя”, - ідеться у повідомленні.

По прибуттю до місця виклику рятувальники попередньо встановили, що внаслідок зіткнення 4 автомобілів: 2 легкових автомобілів Volkswagen та Daewoo Lanos, вантажного мікроавтобусу Mersedes Sprinter та вантажного автомобіля DAF, загинув водій мікроавтобусу Mersedes Sprinter 1991 року народження та постраждали 4 людини, з них 2 дитини з легковика Daewoo Lanos.

До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів свідки події врятували з легкового автомобіля Daewoo Lanos постраждалого водія, 1974 року народження, та хлопчика, 2016 року народження.

Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували з автомобіля Daewoo Lanos жінку, 1984 року народження, та хлопчика, 2008 року народження.

Читайте також: На Закарпатті у ДТП загинув поліцейський з дружиною і дитиною

Постраждалих з різними травмами направили до лікарень міста Дніпро.

До місця події були залучені 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки ДСНС у Дніпропетровській області.

Співробітники поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня в Дніпропетровській області поблизу села Грушевато-Криничне Синельниківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало 5 осіб.

Фото: ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-