На Дніпропетровщині зіткнулися Volkswagen та Daewoo Lanos, п’ятеро постраждалих

На Дніпропетровщині зіткнулися Volkswagen та Daewoo Lanos, п’ятеро постраждалих

Фото, відео
Укрінформ
У Дніпропетровській області поблизу села Грушевато-Криничне Синельниківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало п’ятеро осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

“27-го липня о 15:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу села Грушевато-Криничне Синельниківського району, 15 км у західному напрямку від міста Синельникове. За вказаною адресою направлено чергові відділення 48-ої державної пожежно-рятувальної частини 10-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області”, - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що сталося зіткнення двох легкових автомобілів: Volkswagen CC та Daewoo Lanos.

Зазначається, що постраждали п’ятеро людей: водій (чоловік 1974 року народження) та пасажири (чоловік 1979 року н.р. та жінка - дані встановлюються) з автомобіля Daewoo Lanos та водій (чоловік 1971 року народження) і пасажир (жінка 1979 року народження) з автомобіля Volkswagen CC.
Читайте також: Суботня ДТП у Польщі: у лікарні помер другий постраждалий українець

Всіх постраждалих госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня на Львівщині зіткнулися три автомобілі, внаслідок чого четверо людей зазнали травм, серед них трирічна дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-