На Львівщині зіткнулися три авто, серед постраждалих є дитина

На Львівщині зіткнулися три авто, серед постраждалих є дитина

Фото
Укрінформ
На Львівщині зіткнулися три автомобілі, внаслідок чого четверо людей зазнали травм, серед них трирічна дитина.

Як передає Укрінформ, про це 27 липня повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

«Поблизу Львова зіткнулися три автомобілі… Внаслідок ДТП водій автомобіля Mini Cooper з тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення. Також травмувалися три його пасажирки – трирічна дівчинка та дві жінки віком 47 і 62 роки – усі львів’янки», - йдеться у повідомленні.

ДТП сталася на автодорозі Львів – Івано-Франківськ неподалік села Давидів Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, спочатку зіткнулися Mini Cooper, за кермом якого перебував 40-річний львів’янин, та автомобіль марки ГАЗ 33023 під керуванням 48-річного жителя одного з сіл Львівського району. Після цього Mini Cooper здійснив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia, за кермом якого був 51-річний мешканець одного з сіл Львівщини.

Серед учасників ДТП водії автомобілів ГАЗ та Skoda тілесних ушкоджень не отримали.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читайте також: У «лобовій» ДТП на Львівщині постраждали троє дітей

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-