Під машиною співробітника СБУ на Луганщині знайшли підозрілий пристрій - перевіряють мінування

Під машиною співробітника СБУ на Луганщині знайшли підозрілий пристрій - перевіряють мінування

Укрінформ
Інформація про мінування автомобіля співробітника СБУ в Луганській області відповідає дійсності.

Про це сказав кореспондентові Укрінформу речник СБУ Артем Дехтяренко.

"Відповідає дійсності. Наразі тривають оперативно-слідчі дії. Додаткову інформацію повідомимо згодом", - сказав він.

Як зазначалося, поліція Луганської області повідомила, що сьогодні, 29 липня, о 14.22 до чергової частини Сєвєродонецької поліції надійшло повідомлення від чергового 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях про те, що під одним зі службових автомобілів вони виявили невідомий предмет, який може бути вибуховим пристроєм.

Негайно на місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції, патрульні поліцейські та керівництво ГУНП і відділу поліції. Була проведена евакуація працівників з адміністративного будинку управління, територія навколо місця події оточена працівниками поліції, які забезпечують публічну безпеку.

Читайте також: Чорнобильську АЕС «замінували» – надійшов анонімний лист

Встановлено, що під час заїзду службової автівки на територію управління СБУ в ході обов’язкової перевірки транспортних засобів співробітником охорони було виявлено підозрілий предмет, прикріплений до днища автомобіля, з якого стирчать декілька дротів різного кольору.

Наразі вибухотехніками відпрацьовується місце події, з-під машини вилучено сумку з невідомим пристроєм. Співробітниками поліції проводяться усі невідкладні заходи. Загрози громадянам немає.

Фото: ГУ Нацполіції Луганської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-