На Рівненщині відкрили першу чергу мультифункціонального спорткомлексу

На Рівненщині відкрили першу чергу мультифункціонального спорткомлексу

Велике будівництво
Укрінформ
Завершилися роботи зі створення першої черги спортивно-оздоровчого комплексу у Дубровиці Рівненської області за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, урочисте відкриття об’єкта відбулося у день міста 18 липня, повідомила Рівненська ОДА.

Споруда розрахована на понад 350 глядацьких місць. Там були облаштовані великий зал для ігрових видів спорту, ринг для боксу та тренерські кімнати. Об’єкт відкрито для усіх охочих – там можна грати у баскетбол, футбол, займатися боксом чи фізичними вправами.

На Рівненщині відкрили першу чергу мультифункціонального спорткомлексу/Фото: www.rv.gov.ua

«Наше завдання: будувати здорову країну. Саме «Здорова країна» - нова програма Президента Володимира Зеленського, яка включає розвиток масового спорту і фізкультуру. А це - нові професіонали, переможці, здорова нація. Переконаний, у Дубровицькому спорткомплексі виросте майбутній олімпійський чемпіон», - заявив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Читайте також: На Харківщині відкрили новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

Надалі планується облаштування стадіону на вулиці з п’ятьма легкоатлетичними доріжками.

«Для нашої громади – це дуже масштабна подія напередодні 30-річчя Незалежності України. Ми можемо мати розбіжності у політиці, розвитку економіки чи громади. Проте нас об’єднує вболівання за дітей і молодь. Тому дякую усім, хто долучився до будівництва цього «храму» спорту», - сказав голова Дубровицької територіальної громади Богдан Микульський.

Читайте також: У Миколаєві відкриють басейн для юних спортсменів

Як раніше заявив заступник керівника Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко, у межах нової програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна» планується побудувати 873 «активні парки» та спортмайданчики.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-