У потрійній ДТП на Львівщині загинула дитина, ще двоє травмовані

У потрійній ДТП на Львівщині загинула дитина, ще двоє травмовані

Фото
Укрінформ
На автодорозі Київ - Чоп у Львівській області унаслідок ДТП за участю трьох автомобілів загинула дворічна дитина, четверо людей госпіталізовано.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області

«Сьогодні, 19 липня, близько 17.30, до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Солонка сталася ДТП за участю трьох транспортних засобів», - ідеться в повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 37-річний львів‘янин, здійснюючи обгін у недозволеному місці, скоїв зіткнення з автопоїздом ДАФ, від чого вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з легковиком «Деу».

Унаслідок зіткнення 2-річна дівчинка, пасажирка «Деу», дістала травми, від яких загинула на місці події. Хлопчики віком 4 та 12 років, які перебували у цьому ж автомобілі, а також іще двоє пасажирів із тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Зазначається, що водія «Ауді» затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Читайте також: На Волині у ДТП загинули троє людей, серед постраждалих шестеро дітей

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та особи всіх її учасників. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-