На Тернопільщині ремонтують дорогу Н-18

На Тернопільщині ремонтують дорогу Н-18

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента "Велике будівництво" у Тернопільській області завершують ремонтують 25-кілометрової ділянки дороги Н-18, яка веде до Івано-Франківської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація у Фейсбуці.

"На 25 кілометрах автошляху з Тернополя до Івано-Франківська влаштувала верхній, фінішний шар покриття. Дорогу Н-18 не ремонтували з 1990-х років. Завдяки програмі «Велике будівництво» стартував поточний середній ремонт усієї протяжності автошляху в Тернопільській області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулого року почали ремонтувати 10-кілометрову ділянку від селища Дружба до Дарахівського перехрестя. Цього року нове покриття влаштовують до межі з Прикарпаттям.

"Крім оновлення покриття, у населених пунктах встановлюють освітлення, пішохідні доріжки, замінюють дорожні знаки та монтують бар’єрне огородження. На небезпечних ділянках тротуару у селі Дарахів встановили перильну огорожу", - додали у Тернопільській ОДА.

Читайте також: Укравтодор показав, за якими технологіями будують дорогу до Одеського порту

Як повідомлялося, координатор програми "Велике будівництво", заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко раніше заявив, до 2023 року планують відновити всю мережу загальнодержавних доріг України – понад 20 тис. км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-