У ТРЦ Запоріжжя відкрився центр масової вакцинації – щеплення роблять препаратом Pfizer

У ТРЦ Запоріжжя відкрився центр масової вакцинації – щеплення роблять препаратом Pfizer

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі в ТРЦ "CITY MALL" відкрився центр масової вакцинації проти коронавірусу. Всі бажаючі можуть зробити щеплення вакциною Pfizer.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нашими бригадами організовано вакцинацію проти коронавірусу. Проводиться вакциною Pfizer. Працювати будемо у вихідні: щосуботи та щонеділі з 10:00 до 18:00. Приблизно чекаємо 350 осіб", - сказала заступник директора центру первинної медико-санітарної допомоги Наталія Гришина.

У ТРЦ Запоріжжя відкрився центр масової вакцинації / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

У приміщенні торгівельного комплексу під центр вакцинації відвели площу в 300 квадратних метрів. Для проведення вакцинації там підготували відділи для реєстрації, медичного огляду, самого процесу вакцинації.

Читайте також: У столичному центрі вакцинації почали щепити вакциною Pfizer людей віком 60+

Медики запевнили, що дотримуються всіх холодових режимів. Повторне щеплення робитимуть через 21 день.

"Повністю все дезінфікується. Прийом лікаря проводиться на місці і в разі, якщо немає реєстрації в "Дія" або немає сімейного лікаря, то на місці можна відразу оформити договір", - говорить директор ТРЦ "СІTY MALL" Вардуі Батракова.

За інформацією обласного центру контролю і профілактики захворювань МОЗ, за останню добу в області зроблено загалом 2 941 щеплення. Першу дозу отримали 1 544 особи, другу - 1 397.

Загалом з початку кампанії вакцинації станом на 08:00 17 липня в області щеплено 82 769 осіб, у тому числі мають одне щеплення 36 470 осіб, закінчили вакцинацію (отримали 2 щеплення) - 46 199 осіб. Вакциною CoviShield здійснено всього 22 493 щеплення, CoronaVac - 32 893, Comirnaty(Pfizer) - 44 023, AstraZeneca - 29 459.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-