Отруєння на «Глобинському м’ясокомбінаті»: понад 4 тонни продукції утилізували

Отруєння на «Глобинському м’ясокомбінаті»: понад 4 тонни продукції утилізували

Укрінформ
На Полтавщині утилізували 4 т 131,3 кг м'ясопродуктів Глобинського комбінату, на якому 13 липня невідомою речовиною отруїлися 16 працівників.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Головного управління Держпродспоживслужби Полтавської області.

"Спеціалісти Головного управлінням Держпродспоживслужби в Полтавській області за результатами перевірки ухвалили рішення про припинення обігу харчових продуктів на потужності цеху напівфабрикатів ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», а також рішення про вилучення з обігу м’ясних продуктів загальною вагою 4131,3 кг. Оцінюючи ризики та можливі наслідки, навіть якщо їх ймовірність мінімальна, було ухвалено рішення про знищення усієї раніше вилученої продукції", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в Держслужбі, на сьогодні після проведення всього комплексу заходів ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» відновив роботу.

Читайте також: Через масове отруєння в ресторані на Львівщині ввели низку обмежень для закладів харчування

Причиною отруєння працівників підприємства тут називають те, що 12 липня у невиробничому приміщенні будівлі цеху напівфабрикатів на другому поверсі ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» проводилися будівельні роботи по нанесенню бетонного покриття із зміцненим верхнім шаром (тюнінг).

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня близько 00 год. 30 хв. у сортувальному цеху ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» сталося отруєння невідомою речовиною 16 працівників, внаслідок чого 14 працівників були госпіталізовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-