У Новограді-Волинському попрощалися з журналістом Укрінформу Андрієм Лавренюком

У Новограді-Волинському попрощалися з журналістом Укрінформу Андрієм Лавренюком

Фото
Укрінформ
У Новограді-Волинському попрощалися з журналістом-міжнародником, власкором Укрінформу в Франції Андрієм Лавренюком, який помер у Страсбурзі 10 липня, на 45-му році життя. Його поховали поруч із могилою батька.

«Смерть Андрія Лавренюка стала великим потрясінням для всіх нас. Ми будемо пам’ятати про нього, будемо дякувати, що він був гордістю для батьків, рідних, громади нашого міста. Батько Андрія дуже пишався своїм сином, радів його успіхам, точно не хотів забирати до себе сина так зарано. Висловлюємо наші співчуття родині Лавренюків», – зазначив під час прощання міський голова Новоград-Волинського Микола Боровець.

Генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко у прощальному слові згадав про Андрія як про «справжнього чоловіка, який брав на себе відповідальність у найважчі моменти». «Він ніколи не жалівся на обставини, не скаржився. Як справжній чоловік вмів визнавати помилки й рухатися вперед. Багато хто вважає це слабкістю, насправді це величезна сила. Ми іноді не задумуємося, наскільки ми пов’язані, як залишаємо слід один в одному. Частинка Андрія залишиться в кожному з нас, допомагатиме нам бути сильнішими й мудрішими, мужніми та надійними… Такими, як був Андрій. Вічна йому пам’ять», – сказав Олександр Харченко.

У Новоград-Волинському попрощалися з власкором Укрінформу в Страсбурзі Андрієм Лавренюком / Фото: Ольга Будник

«Андрій був відкритою та щирою людиною, завжди готовий допомогти. Не знаю жодного, хто міг би сказати про нього щось погане. Він був дуже розумним та добрим, прекрасним сином, батьком, братом, чоловіком. Андрій мав багато планів на майбутнє, реальних планів, які, на жаль, не встиг реалізувати», – розповів чоловік сестри померлого.

Читайте також: Андрій Лавренюк, якого ми пам’ятатимемо

Попрощатися з Андрієм Лавренюком та підтримати його рідних та близьких прийшли друзі та однокласники, колеги з Укрінформу та колишні колеги з інформагенства УНІАН, пресслужби Міністерства оборони України та інші. У Новограді-Волинському Андрій закінчував школу, тут живе його мама й похований батько.

Як повідомляв Укрінформ, Андрій Лавренюк у 2011-2018 роках працював власкором Укрінформу у Бельгії, з 2018-го – у Франції.

Ті, хто хочуть підтримати родину Андрія, можуть перерахувати кошти його матері Галині Олексіївні Лавренюк на її картку в ПриватБанку: 4149 4991 4189 0325.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-