Шахтарі «Львіввугілля» почали отримувати заборговану зарплату за червень

Шахтарі «Львіввугілля» почали отримувати заборговану зарплату за червень

Укрінформ
Триває виплата заборгованої зарплати за червень шахтарям ДП «Львіввугілля».

Як передає Укрінформ, про це повідомляють у департаменті паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства Львівської ОДА

Зазначається, що 14 липня, під час чергового засідання Кабінету Міністрів було прийняте рішення щодо виділення урядом майже 400 млн грн для погашення заборгованості з виплати зарплати українським шахтарям. У результаті його виконання 16 липня на рахунки ДП «Львіввугілля» надійшли кошти за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної промисловості».

Окрім вище зазначених коштів, ДП «Львіввугілля» отримало кошти від реалізації вугільної продукції.

«Так, з отриманих коштів виплачується заробітна плата за червень 2021 року всім працівникам підприємства, що становить майже 40% від загального фонду зарплати за червень по підприємству», - розповіли у департаменті.

Читайте також: Уряд перерозподілив майже 400 мільйонів на виплати зарплат шахтарям

Наразі в ДП «Львіввугілля» працює 7485 осіб. Станом на 9 липня з березня їм заборговано майже 348 млн грн заробітної плати.

Як зазначається у зверненні керівництва підприємства до Президента Володимира Зеленського, для покриття собівартості між ціною вугілля та собівартістю виробництва товарної вугільної продукції у липні-грудні 2021 року необхідні кошти в обсязі 801 441 тис. грн.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-