Майор поліції загинув у ДТП, коли віз затриманого прикордонником злочинця

Майор поліції загинув у ДТП, коли віз затриманого прикордонником злочинця

Ексклюзив
Укрінформ
Прикордонник розпізнав у попутнику злочинця, якого розшукують за зґвалтування неповнолітньої дівчинки, і допоміг його затримати. Після цього передав майору поліції, який при перевезенні злочинця загинув у ДТП.

Про це повідомили Укрінформу джерела у правоохоронних органах.

Як розповіли в ДПСУ, 14 липня, рухаючись автомобілем на відпочинок із сім’єю з міста Новопсков, військовослужбовець Луганського загону побачив, як обабіч дороги людина сигналізує про зупинку. Правоохоронець зупинився та підібрав попутника. Як з’ясувалося, той їхав від родичів додому в н.п. Волноваха.

Дорогою чоловіки спілкувалися. Під час бесіди пасажир розповідав про себе, і після почутого прізвища та імені співрозмовника у прикордонника виникли підозри щодо його причетності до скоєння кримінального злочину.

Читайте також: На Херсонщині потрапила у ДТП родина завідувача кафедри університету, загинула його донька

Під’їхавши до міста Сєвєродонецьк, прикордонник зупинився на заправці, звідки зателефонував до відділу прикордонної служби і з’ясував, що його попутник перебуває у розшуку за зґвалтування (ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу).

Прикордонник відразу викликав поліцію. Зазначається, що він затягував час, щоб у правопорушника не виникло підозри, що по нього їде наряд. Приїхавши на вказане місце, прикордонник передав розшукуваного поліцейським.

Читайте також: На Київщині перекинувся легковик із 12 людьми, є загиблі

Вранці 15 липня з'явилося повідомлення від МВС, де зазначається, що на Луганщині під час доставлення зловмисника у ДТП загинув майор поліції. Це сталося приблизно в той же час.

Як з'ясував Укрінформ, ці два факти пов'язані. "Дійсно, це був той поліцейський, який забрав у прикордонника ґвалтівника", – повідомило джерело.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-