На Херсонщині потрапила у ДТП родина завідувача кафедри університету, загинула його донька

На Херсонщині потрапила у ДТП родина завідувача кафедри університету, загинула його донька

Укрінформ
На Херсонщині у ДТП постраждала родина завідувача кафедри олімпійського та професійного спорту Херсонського державного університету Євгена Стрикаленка – четверо членів сім’ї, серед яких двоє дітей - у лікарні, 20-річна донька загинула.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці ректор ХДУ Олександр Співаковський.

«Жахлива трагедія спіткала родину Херсонського державного університету. Вчора, 12 липня, у дорожню аварію потрапив завідувач кафедри олімпійського та професійного спорту Євген Стрикаленко. На превеликий жаль, у результаті аварії загинула його донька Уляна - студентка факультету української й іноземної філології та журналістики»,- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Євген Стрикаленко перебуває у лікарні в тяжкому стані. За його життя борються лікарі.

Як повідомляється на сайті поліції Херсонської області, вчора близько 12:55 правоохоронцям надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на трасі біля міста Гола Пристань. У результаті ДТП 20-річна дівчина загинула, ще четверо громадян госпіталізовані до лікарні.

Як розповів начальник відділу слідчого управління ГУ Нацполіції Дмитро Думанський, поліцейські встановили, що 45-річний водій автомобіля «Мерседес», рухаючись по вул. 200 років Голої Пристані, виїжджаючи з міста на головну дорогу в напрямку м. Олешки, при повороті вліво не надав переваги у русі вантажному автомобілю «МАН». У результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала родина з Херсона: водій легковика, його дружина, 10-річний син та 9-річна племінниця з різними травмами госпіталізовані до голопристанської лікарні. 20-річна донька водія від отриманих травм померла в медичному закладі. Водій «МАНу» не постраждав.

Читайте також: На Київщині перекинувся легковик із 12 людьми, є загиблі

Дана подія кваліфікується за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого). Наразі встановлюються всі обставини ДТП.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-