В Івано-Франківську у Бистриці потонула 12-річна дитина

В Івано-Франківську у Бистриці потонула 12-річна дитина

Укрінформ
В Івано-Франківську під час відпочинку на річці Бистриця потонула 12-річна дівчинка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«12.07.2021 о 18:56 год. м. Івано-Франківськ, вул. Набережна. Поступило повідомлення про утоплення дівчинки в річці Бистриця Солотвинська. ... О 19.00 год. відпочивальниками постраждалу витягнуто на берег річки.. о 19.56 год. працівниками ШМД констатовано смерть», - зазначає управління ОДА.

Відомо, що влада Івано-Франківська сьогодні обмежила купання на Бистриці і запровадила штраф у 50 тис. грн. 

Читайте також: На Київському водосховищі потонули троє людей, двоє з них – діти

«Доручив обмежити купання в Бистриці в місці, де вони (трагічні випадки - ред.) сталися. Патрулі будуть чергувати з ранку до вечора! Також розмістимо таблички «Купатись суворо заборонено! Штраф 50 000 грн!» - повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбуці.

У вихідні в Івано-Франківську під час відпочинку на Бистриці загинув 14-річний підліток, який відпочивав на річці з дідусем та друзями. Попередньо, смерть хлопця настала через утоплення.

На Прикарпатті у вихідні рятувальники вберегли життя 11 людей, які опинились у водному полоні після того, як вода у річках різко піднялась після сильних опадів.

Бистриця — це невелика за довжиною річка (17 км), яка утворюється коло підніжжя Вовчинецького пагорба біля села Вовчинця , за 4 км від Івано-Франківська. Її «стовбур» живлять три річки: Бистриця Солотвинська, Бистриця Надвірнянська та Ворона, витоки яких лежать у Карпатах. Права притока Дністра (басейн Чорного моря).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-