Зруйновану паводком дорогу на Закарпатті відновлюють цілодобово

Зруйновану паводком дорогу на Закарпатті відновлюють цілодобово

Фото
Укрінформ
На пошкодженій паводком автодорозі Ясіня – Стебний, що в Рахівському районі Закарпаття, розпочались аварійно-відновлювані роботи, які триватимуть цілодобово.

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Мирослав Білецький передає Укрінформ із посиланням на сайт ОДА

За його словами, у межах цієї дороги паводок зруйнував майже 5 км дорожнього покриття та 600-1000 куб. м габіонних укріплень.

«Оскільки стихія зруйнувала низові підпірні стінки, саме звідси і стартували роботи. Далі необхідно буде укріпити нижній шар, наступний етап – ремонт покриття до того стану, яким воно було до надзвичайної ситуації. Щоб відновити сполучення у найкоротші терміни, роботи вестимуть цілодобово», - повідомив Білецький.

В ОДА уточнюють, що на замовлення Служби місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області на цій ділянці працює підрядник ПБС.

Читайте також: До ліквідації наслідків підтоплень на Закарпатті залучили Нацгвардію

Як повідомляв Укрінформ, паводок на Рахівщині цьогоріч виявився на 80% потужнішим, аніж минулого року. Через стихію було підтоплено чотири населені пункти - селище Ясіня та села Лазещина, Богдан і Луги.

Фото: carpathia.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-