В Очакові триває реконструкція стадіону «Артанія»

В Очакові триває реконструкція стадіону «Артанія»

Велике будівництво
Укрінформ
В Очакові за програмою «Велике будівництво» триває масштабна реконструкція місцевого стадіону «Артанія».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація у Фейсбуці.

Зазначається, що наразі на стадіоні тривають активні будівельні роботи. Планується, що на базі старого стадіону буде створено сучасний спортивний об’єкт. Зокрема, буде реконструйоване футбольне поле та облаштовані бігові доріжки. Крім цього будуть відновлені глядацькі трибуни та проведений благоустрій території.

Зараз на місці майбутнього оновленого стадіону тривають демонтажні роботи. Незабаром розпочнуться роботи з улаштування одношарової основи зі щебню.

Читайте також: У Дніпрі проведуть реконструкцію шкільного стадіону - фото

Загальна кошторисна вартість робіт – майже 20 млн грн. Для реконструкції було залучено 9 млн 601 тис. грн з Державного фонду регіонального розвитку, близько 6 млн грн субвенції соціально-економічного розвитку і близько 4 млн грн з Очаківського міського бюджету.

Як повідомляв Укрінформ, цього року в рамках президентської програми розпочалося масштабне оновлення спортивної інфраструктури. Раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що протягом року планується побудувати, реконструювати та відремонтувати 80 стадіонів та 29 басейнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-