Стрілянина в ресторані Запоріжжя: стало відомо про ще одного потерпілого

Стрілянина в ресторані Запоріжжя: стало відомо про ще одного потерпілого

Укрінформ
В Запорізькому обласному управлінні Національної поліції заявили, що під час нічної стрілянини у ресторані в Запоріжжі було вбито одного чоловіка, ще один отримав численні вогнепальні поранення.

Про це сьогодні, 5 липня, журналістам повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

Стрілянина сталася у центрі Запоріжжя, в ресторані “Аристократ” вночі 4 липня. В поліції інформацію підтвердили та заявили про одного загиблого – чоловіка 1991 року народження. Однак сьогодні стало відомо про ще одного потерпілого.

“4 липня до відділу поліції №1 від медиків міської лікарні надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлено громадянина 1988 року народження з вогнепальними пораненнями. Встановлено, що поранення отримав під час конфлікту поблизу ресторану, на вулиці Маяковського. Відкрито кримінальне провадження за ст.15 п.1 ч.2 ст.115 КК України. Тривають слідчі дії”, - прокоментували в поліції.

За попередніми даними правоохоронців, в обох людей стріляла одна людина – чоловік 1995 року народження. У потерпілого, що наразі знаходиться в лікарні, 7 поранень тулуба. Зловмисник у розшуку. Стріляв, попередньо, з травматичного пістолета.

Читайте також: Стрілянина в Харкові: постраждалому зробили дві операції, він у тяжкому стані

Як раніше повідомлялось, 4 липня в приміщенні ресторану невідомий чоловік з пістолета здійснив кілька пострілів в область грудної клітини місцевому мешканцю 1991 р.н. Від отриманих травм потерпілий помер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-