На Закарпатті посилили пошуки нелегальних мігрантів

На Закарпатті посилили пошуки нелегальних мігрантів

Відео
Укрінформ
Співробітники міграційної поліції з усієї України до кінця жовтня здійснюватимуть у Закарпатській області комплекс заходів для протидії нелегальній міграції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"У ході відпрацювання працівники міграційної поліції спільно з патрульними поліцейськими Закарпатської області несуть службу на пункті пропуску "Нижні ворота". Зокрема перевіряють транспортні засоби, встановлюють, чи потрапляють на територію краю іноземці, які незаконно прибули в Україну. Цією дорогою автомобілі прямують до контрольованих прикордонних районів, а саме ділянок державного кордону України з Румунією, Угорщиною та Словацькою Республікою", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці здійснюють систематичні перевірки залізничних та автовокзалів Закарпаття. Заходи націлені на пошук іноземців, які перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства. Додатково проводяться перевірки навчальних закладів та гуртожитків, де навчаються та мешкають іноземні студенти.

За результатами відпрацювання винесене рішення про примусове повернення трьох іноземців, які порушили правила перебування в Україні.

Читайте також: СБУ викрила злочинців, які переправляли нелегалів до ЄС

"Окрім цього, поліцейські відділу міграційної поліції виявили 25 підроблених паспортів громадян України та 18 громадян, які використовували їх під час складання іспиту КРОК в Ужгородському національному університеті. За вказаним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Закарпатській області розпочали досудове розслідування", - вказали в Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці червня у Києві правоохоронці спільно зі співробітниками міграційної служби виявили 14 громадян інших держав, які не мали документів, що підтверджують законність перебування на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-