На Луганщині завершується ремонт трьох мостів

На Луганщині завершується ремонт трьох мостів

Велике будівництво
Укрінформ
На трасі Р-66 КПП «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ за програмою Президента «Велике будівництво» у липні 2021 року планують завершити оновлення трьох мостів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Луганської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що на першому з об’єктів, розташованому на км 182+93, роботи з демонтажу розпочалися 17 червня. Там вже зроблена тимчасова об’їзна дорога, встановлені відповідні дорожні знаки, вжиті заходи щодо організації дорожнього руху. Об’їзд створено поруч з існуючим мостом на відстані 100 метрів.

Планується повністю замінити мостове полотно, влаштувати монолітну залізобетонну плиту проїзної частини, зробити гідроізоляцію, укласти захисний шар асфальтобетону та верхній шар асфальтобетону.

На двох інших об’єктах – мосту через річку Біленька (Гірське) на км 188+578 та шляхопроводу на км 192+862 – наближається до кінця капітальний ремонт, пояснили в ОДА.

Читайте також: На будівництві мосту у Кременчуці завершують геологічні вишукування

Як повідомляв Укрінформ, раніше координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко заявив, що за президентською програмою у 2021 році здадуть в експлуатацію 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-