У Харкові до Дня Конституції провели студентський флешмоб і автопробіг

У Харкові до Дня Конституції провели студентський флешмоб і автопробіг

Фото
Укрінформ
У Харкові День Конституції відсвяткували студентським флешмобом та патріотичним автопробігом.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, о 10.00 на площі Конституції відбулася церемонія покладання квітів до монумента Незалежності за участю представників керівництва міста та області, дипломатичних установ, народних депутатів, Харківського гарнізону, духовенства, об'єднань громадян та студентської молоді.

Після цього відбувся виступ ансамблю народного танцю та святковий флешмоб: близько 100 студентів театральних вишів підіймали вгору таблички, утворюючи зображення цифри "25", українського герба та орнаменту. Відбувалася зйомка за допомогою дрона, відео транслювалося на великий екран, встановлений на площі.

У Харкові поклали квіти до Монумента Незалежності / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Тим часом з площі Свободи стартував патріотичний автопробіг за участю близько 30 автомобілів з державними та червоно-чорними прапорами.

"Учасниками автопробігу, який організовано з ініціативи обласної громадської організації "Спілка ветеранів АТО", стали ветерани АТО, активісти ВО "Свобода", "Європейської солідарності" та небайдужі харків'яни. Мета акції - показати, що Харків - це Україна і що харків'яни - патріоти, які за першої ж потреби готові стати на захист конституційного ладу", - зазначив один з керівників організації Юрій Корсунов.

Читайте також: Ткаченко радить читати Конституцію дітям

За його словами, автоколона проїхала від площі Свободи до площі Конституції, не заважаючи дорожньому руху. Після короткого мітингу біля монумента Незалежності учасники автопробігу поспілкувалися з харків'янами і поклали квіти до монумента.

Святкові заходи до Дня Конституції відбулися також у районах області.

Фото: nova.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-