Буревій зупинив у Львові усі трамваї і тролейбуси

Буревій зупинив у Львові усі трамваї і тролейбуси

Укрінформ
У зв`язку з ліквідацією наслідків негоди, до кінця дня у Львові не курсуватиме весь електротранспорт. На вулицях міста великі затори та вже відомо про одного постраждалого.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Зараз увесь електротранспорт не курсує. Ми маємо 12 серйозних пошкоджень на мережах. До кінця дня трамваї та тролейбуси курсувати не будуть, ми вимкнули струм, аби аварійні бригади могли якомога оперативніше ліквідувати усі наслідки негоди. Маємо дві повалені опори», - повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Зараз у Львові злива припинилася, проте рух на вулицях міста дуже ускладнений. Трамваї та тролейбуси стоять посеред вулиць, ускладнюючи рух авто. Багато машин опинилися під завалами дерев. В деяких дворах обірвані електромережі лежать просто серед двору.

Щодо постраждалих, то кореспондентові Укрінформу в ДСНС повідомили, що станом на 18:20 відомо про одну людину, яка була травмована внаслідок падіння дерева, її госпіталізували. Рятувальники продовжують порізку повалених дерев, до ліквідації негоди залучено 12 одиниць спецтехніки і 50 рятувальників.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 25 червня, після 16 години Львів накрила потужна буря та злива, спричинивши повалення дерев, підтоплення дворів, масове знеструмлення споживачів. У Львівській мерії зібрали штаб щодо ліквідації наслідків негоди.

Фото: Твоє місто, Ihor Havryshchak

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-