У Запоріжжі запрацюють перші центри вакцинації вихідного дня

У Запоріжжі запрацюють перші центри вакцинації вихідного дня

Укрінформ
У Запоріжжі 26 червня відкривають 5 перших центрів масової вакцинації від COVID-19, які працюватимуть у вихідні та святкові дні.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила заступниця голови Запорізької ОДА Злата Некрасова, передає Укрінформ.

“З 26 червня 2021 року у м. Запоріжжя відкриваються центри масової вакцинації проти COVID-19, які розташовані на базі 5 закладів охорони здоров'я первинної ланки: "Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №1" за адресою пр. Соборний, 88; "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2", вул. Авраменка,4; "Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №5", вул. Запорозького козацтва, 25; "Центр первинної медико-санітарної допомоги №8", вул. Харчова, 2; "Центр первинної медико-санітарної допомоги №10", бул. Шевченка, 25. Ці центри працюють з 10.00 до 16.00 лише у вихідні та святкові дні”, - йдеться у дописі.

Читайте також: Цього тижня столичний центр вакцинації працюватиме чотири дні

Здійснювати щеплення будуть медичні бригади двократно з інтервалом у 28 днів вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech.

Вакцинуватись в Центрах можуть люди будь-якого віку, які записувались на вакцинацію через застосунок «Дія» або через контакт-центр МОЗ, та люди, які записувались на вакцинацію через реєстратури або у свого сімейного лікаря. Кожна особа отримає запрошення на вакцинацію на конкретний день та час.

Читайте також: Коронавірус у Києві: вперше за тривалий час летальних випадків за добу немає

За інформацією чиновниці, найближчим часом в центрах може вакцинуватись будь-яка людина, яка має бажання це зробити. Для цього необхідно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ, в області щеплено 60391 особа, в тому числі охоплено одним щепленням 47585 осіб, закінчили вакцинацію (отримали 2 щеплення) – 12806 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-