Затриманому жителю Білогородки оголосили підозру в умисному вбивстві та підпалі будинку

Затриманому жителю Білогородки оголосили підозру в умисному вбивстві та підпалі будинку

Укрінформ
Затриманому жителю села Білогородка Київської області повідомили про підозру в умисному вбивстві та умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу або вибуху.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, чоловік з метою приховування вбивства намагався знищити сліди злочину шляхом підпалу.

21 червня внаслідок вибуху в багатоквартирному будинку у Білогордці розпочалася пожежа, в результаті якої постраждали 8 осіб. У квартирі, де стався вибух, було виявлено тіло чоловіка.

Читайте також: Вбивство у Білогородці: підозрюваний дає свідчення, йому загрожує пожиттєве

Розслідуванням встановлено, що смерть загиблого настала не внаслідок вибуху чи пожежі – йому перерізали горло та нанесли численні удари ножем у груди, вирізали серце і частину легенів.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури йому повідомили про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю, а також умисному знищенні та пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу, вибуху, що спричинило тяжкі наслідки (п. 4 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України).

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Продовжується збір доказів і встановлення всіх обставин вчинення кримінальних правопорушень.

Читайте також: Пожежу в Білогородці кваліфікували як надзвичайну ситуацію місцевого рівня

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Бучанського районного управління поліції за оперативного супроводу Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-