Вибух у Білогородці: стали відомі перші подробиці

Вибух у Білогородці: стали відомі перші подробиці

Укрінформ
У селі Білогородка створили оперативний штаб для вирішення питання тимчасового розміщення мешканців будинку, де стався потужний вибух.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Білогородський сільський голова Антон Овсієнко в Фейсбуці.

"Сьогодні, 21 червня, у Білогородці сталася надзвичайна ситуація – пожежа в багатоквартирному будинку за адресою вул. Володимирська, 99 (біля ЗОШ №2). На місці події працюють чотири пожежних розрахунки, встановлюється кількість постраждалих людей та помешкань. Наразі гасіння пожежі ще триває. За попередніми даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, стався вибух у квартирі, орієнтовно на другому поверсі, внаслідок якого сталося загоряння у квартирах на 2-му та 3-му поверхах з подальшим розповсюдженням пожежі на 4-й поверх та 5-й мансардний поверх", - написав Овсієнко.

Він зазначив, що площа пожежі орієнтовно становить 650 кв. м. Під час гасіння пожежі виявлено 9 потерпілих, три з яких госпіталізовано до Боярської центральної районної лікарні.

За його словами, на місці пожежі працюють: 8 автоцистерн, 3 автодрабини, 1 автомобіль газодимозахисної служби, задіяно 54 рятувальники.

Читайте також: У польському селі сталася масштабна пожежа, вогонь знищив 44 будівлі

"Створено оперативний штаб, до якого входять депутати та працівники Білогородської сільської ради. Вирішується питання тимчасового розміщення мешканців будинку", - додав Овсієнко.

Також він зазначив, що всі охочі можуть допомогти постраждалим будинку, і така допомога приймається виключно на розрахунковий рахунок ОСББ постраждалого будинку за реквізитами.

Як повідомлялося, у центрі села Білогородка, що під Києвом, стався потужний вибух у п’ятиповерхівці.

Фото: Валентина Боклаг, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-