У поїзді Рахів — Київ з верхньої полиці упав пасажир і за кілька годин помер

У поїзді Рахів — Київ з верхньої полиці упав пасажир і за кілька годин помер

Укрінформ
У поїзді сполученням Рахів — Київ пасажир упав з верхньої полиці, а за кілька годин помер. Причини його смерті з'ясовуються.

Про це повідомляє пресслужба УЗ, передає Укрінформ.

"За попередньою інформацією, пасажир близько третьої ночі впав з верхньої полиці. Після падіння він повідомив дружині, що почувається добре. Під ранок чоловіку стало гірше, і поїзна бригада викликала швидку медичну допомогу на найближчу станцію — Фастів. По прибуттю поїзда медики зафіксували смерть чоловіка, забоїв на його тілі не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці разом із залізничниками з'ясовують причини смерті пасажира поїзда № 358 Рахів — Київ.

УЗ висловлює співчуття родині померлого.

Читайте також: На водоймах від початку літа загинули 23 людини

У компанії також наголошують, що полиця, з якої впав чоловік, була облаштована ременями безпеки, проте він ними "не скористався".

Укрзалізниця закликає пасажирів неухильно дотримуватися правил безпеки та поведінки на об'єктах залізничного транспорту, під час подорожі на верхніх полицях використовувати ремені безпеки та обмежувальні поручні.

Як повідомляє поліція Київської області, за фактом смерті пасажира потяга Рахів - Київ відкрито кримінальне провадження.

"Наразі поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ч. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство - ред.)", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, повідомлення про те, що у потязі Рахів-Київ помер чоловік, надійшло на спецлінію «102» близько 6 години ранку.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на станцію Фастів, де стояв потяг, з’ясувала, що 27-річний мешканець Тернополя, який їхав з дружиною на відпочинок, уночі впав із верхньої полиці. За попередніми даними, чоловік ударився потилицею.

"Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці дружина виявила тіло чоловіка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка", - розповіли у поліції.

Зазначається, що тіло загиблого без ознак насильницької смерті направлено до моргу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-