На Закарпатті сталося лобове зіткнення авто, загинули двоє людей

На Закарпатті сталося лобове зіткнення авто, загинули двоє людей

Фото
Укрінформ
На Закарпатті уночі на автодорозі Київ-Чоп, між селами Іванівці та Клячаново Мукачівського району, зіткнулися два автомобілі, загинуло дві людини, ще одна у реанімації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Закарпатської області.

"Сьогодні, 6 червня, після 2-ої години ночі, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що між селами Іванівці та Клячаново, що на Мукачівщині, сталася смертельна ДТП", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що причиною автомобільної аварії стало лобове зіткнення двох автомобілів: Volkswagen Passat В6 та Volkswagen Passat В7. В одному з них перебувало двоє осіб: 20-річна жінка-водій та її 26-річний чоловік, мешканці села Водиця Рахівського району. За кермом іншого – Volkswagen Passat В7 – був 39-річний мукачівець.

Читайте також: На Рівненщині сталася ДТП: двоє людей загинули, двоє – травмовані

"Унаслідок отриманих травм пасажир Volkswagen Passat В6 та водій Volkswagen Passat В7 померли на місці події. Жінка-водій госпіталізована та перебуває в реанімаційному відділенні Мукачівської районної лікарні", - поінформували у поліції.

Зазначається, що усі причини та обставини ДТП працівники поліції з’ясують в ході слідства, розпочатого за частиною 2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих). Розслідування справи триває.

Як повідомляв Укрінформ, 5 червня смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули двоє осіб і стільки ж отримали травми, сталася зранку у Рівненському районі на трасі Київ–Чоп.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-