У Черкасах викрили нелегальну мережу гральних закладів

У Черкасах викрили нелегальну мережу гральних закладів

Фото
Укрінформ
Правоохоронці у Черкасах викрили мережу гральних закладів, які діяли у закритому режимі з дотриманням конспірації.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, передає Укрінформ.

"Встановлено, що організатором грального бізнесу був 35-річний чоловік, який діяв разом із 40-річною жінкою та 25-річним чоловіком", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, фігуранти орендували приміщення, які облаштували необхідною комп’ютерною технікою, а також баром з алкогольними та безалкогольними напоями. Діяли заклади у закритому режимі з дотриманням умов суворої конспірації. Доступ до ігор могли отримати лише перевірені «клієнти» за попередньою домовленістю з адміністратором, зазначають правоохоронці.

Проведено вісім обшуків у приміщеннях ігрових залів та за місцем проживання фігурантів, де вилучено комп'ютерне обладнання і документи, що підтверджують факт незаконного зайняття гральним бізнесом, а також матеріальні цінності на суму понад 500 тисяч гривень та 477 тисяч 385 гривень готівкою.

Читайте також: Поліція посилила контроль на дорогах та в зонах відпочинку

У поліції повідомили, що планується накласти арешт на вилучене майно та гроші й оголосити фігурантам про підозру за частиною 3 статті 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Організаторам незаконного "бізнесу" загрожує від 170 до 680 тисяч гривень штрафу без права обіймати певні посади на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-