До Чернівецької ОДА прийшли з обшуками у справі про хабар

До Чернівецької ОДА прийшли з обшуками у справі про хабар

Укрінформ
У будівлі Чернівецької обласної державної адміністрації у четвер, 22 квітня, правоохоронці проводять обшуки в рамках розслідування справи про ймовірний хабар одного із чиновників адміністрації.

Факт обшуків кореспонденту Укрінформу підтвердили у пресслужбі прокуратури Чернівецької області.

"За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури слідчі поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом одержання службовою особою обласної державної адміністрації неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному укладенні договорів підряду на виконання робіт за бюджетні кошти. Наразі ця інформація перевіряється, зокрема і в межах проведення санкціонованих обшуків в приміщеннях обласної адміністрації", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Читайте також: СБУ за рік викрила 81 організоване злочинне угруповання та 536 корупційних злочинів

Відомості про цей факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 КК України.

Факт проведення слідчих дій у приміщенні Чернівецької ОДА кореспонденту Укрінформу підтвердили у відділі комунікації поліції Чернівецької області. По завершенні слідчих дій там обіцяють надати більш детальну інформацію.

Як пишуть журналісти місцевого видання БукІнфо, обшуки наразі тривають в управлінні інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОДА.

Читайте також: НАЗК та Пенсійний фонд запустили пілотний проєкт із запобігання корупції

Також там продемонстрували копію фрагменту ухвали суду на проведення обшуків. У ньому слідчі поліції звинувачують обласних чиновників у вимаганні хабаря у розмірі 600 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-