Одеський суд відправив до психлікарні підозрюваного, який відрізав батькові голову

Одеський суд відправив до психлікарні підозрюваного, який відрізав батькові голову

Укрінформ
Київський райсуд Одеси визнав неосудним і відправив на примусове психіатричне лікування підозрюваного у подвійному вбивстві двох людей. 

Про це повідомляє пресслужба суду, передає Укрінформ.

"До Київського райсуду Одеси надійшло клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру щодо підозрюваного в умисному вбивстві двох людей (п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). Суд дослідив висновок судово-психіатричної експертизи, відповідно до якого в момент скоєння злочину і понині у підозрюваного спостерігаються ознаки розладу психічної діяльності. Внаслідок цього він не був здатний усвідомлювати свої дії та керувати ними", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Чернівцях двох підозрюваних у педофілії пенсіонерів знову відправили під арешт

Зазначається, що колегія суддів розглянула клопотання і задовольнила його - підозрюваного визнано неосудним. До нього застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги з суворим наглядом (в м. Дніпро).

У суді нагадали, що за версією слідства, протягом тривалого часу між підозрюваним та його батьком, які до 19 січня 2021 року проживали окремо, виникали конфлікти. 20 січня між сином та батьком стався черговий конфлікт, що завершився подвійним убивством.

Читайте також: Помер чоловік, який намагався зґвалтувати жінку в поїзді «Маріуполь-Київ»

Як повідомлялося, слідчий поліції оголосив підозру 30-річному одеситу, що проживав разом з батьком та знайомим у квартирі багатоповерхівки, у скоєнні подвійного вбивства.

Зловмисник відтяв ножем 53-річному батькові голову й розрізав черевну порожнину, а 32-річному знайомому завдав численних ножових поранень у шию і тулуб. Зі слів підозрюваного, він позбавив життя чоловіків під час так званого ритуального обряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-