Львівщина отримала від НЗСУ 10 нових «швидких»

Львівщина отримала від НЗСУ 10 нових «швидких»

Фото
Укрінформ
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав 10 автомобілів швидкої допомоги Citroen Jumper класу В, які придбали за кошти НЗСУ в лютому цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

За словами керівника ЛОЦ ЕМД та МК Андрія Васька, сім авто базуватимуться на станції екстреної медичної допомоги у Львові, а три - використовуватимуть у районах області (зокрема, у Старому Самборі, Оряві та Буську).

Львівщина отримала 10 нових «швидких» / Фото: loda.gov.ua

У Львові завдяки прибуттю нових карет «швидкої» планують додатково сформувати дві-три нові бригади, які щодня виходитимуть на зміни.

«ЛОДА і ЛОР поставили перед собою амбітне завдання – оновити автопарк нашої «екстренки». Якщо все піде за планом, вже до кінця цього року зі 170 карет швидкої допомоги 140 будуть новими! Тільки тоді, коли забезпечимо добрі умови праці й достойні зарплати для персоналу нашої «екстренки», зможемо розраховувати на якісну швидку медичну допомогу», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Читайте також: Прикарпаття отримає 26 нових автомобілів швидкої допомоги

Як повідомлялося, наприкінці березня Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф уклав угоди з НСЗУ на закупівлю ще 50 «швидких». На таку ж кількість нових машин Львівська область чекає у квітні від Міністерства охорони здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-