Стало відомо, коли завершиться реконструкція дороги Київ – Харків

Стало відомо, коли завершиться реконструкція дороги Київ – Харків

Укрінформ
Реконструкція дороги М-03 Київ – Полтава – Харків завершиться орієнтовно за два роки. Завдяки розширенню проїзної частини зі столиці до Харкова можна буде дістатися за трохи більше 4 годин.

Про це під час вступного слова на форумі «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст», який проходить у Харкові, сказав заступник міністра фінансів України Олександр Кава, передає кореспондент Укрінформу.

Він зазначив, що Харків був і залишається одним з пріоритетів по розвитку транспортної інфраструктури, зокрема, в пріоритеті завершення реконструкції дороги М-03 Київ – Полтава – Харків.

«Зараз іде активна робота по розширенню проїзної частини до чотирьох полос на ділянці від Полтави до Валок. І зараз Міністерство фінансів працює над пошуком фінансування для будівництва об’їзної дороги міста Валки та реконструкції останньої ділянки Валки – Харків. Я сподіваюся, що років за два від Києва до Харкова вестиме повністю чотириполосна дорога, і, не порушуючи правила дорожнього руху, можна буде проїхати зі столиці до Харкова трохи більше, ніж за 4 години», - сказав Кава.

Читайте також: В Укравтодорі розповіли, коли будуть готові перші проєкти на Київську обхідну

Мета форуму «Муніципальна інфраструктура: розвиток і комфорт міст» - створення платформи співпраці національних та місцевих органів влади з міжнародними партнерами та представниками бізнесу задля реалізації спільних проєктів з покращення муніципальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-